2500 Nedēļa 2
- Home
- Ēdienkartes
- 2500 Nedēļa 2
Brokastis
Auzu pārslu un banāna pankūka ar ogām
Uzkoda
Spinātu smūtijs un galete ar sieru
Pusdienas
Voks ar liellopa gaļu, papriku, šampinjojiem un brokoļiem
Launags
Biezpiens ar zaļumiem un tomātiem
Vakariņas
Kvinoja ar mencu un fetas sieru
Brokastis
Rupjmaize ar avokado, tunci un lociņiem
Uzkoda
Brazīlijas rieksti un apelsīns
Pusdienas
Risoto ar vistu, sēnēm un kokosriekstu pienu
Launags
Seleriju kāti, burkāni un gurķi ar humusu
Vakariņas
Krāsnī ceptas tītara filejas un sēņu kotletes ar svaigu dārzeņu salātiem
Brokastis
Olu mafini ar papriku un sēnēm
Uzkoda
Indijas rieksti un bumbieris
Pusdienas
Cukini un liellopu gaļas lazanja
Launags
Lapu salāti ar greipfrūtu
Vakariņas
Pildīta paprika ar vistu un kuskusu
Brokastis
Auzu pārslu putra ar āboliem un kanēli
Uzkoda
Salāti ar tunci un olu
Pusdienas
Ar turku zirņiem un vistu pildīti baklažāni
Launags
Brokoļu un parmezāna siera rosti
Vakariņas
Grūbas ar šampinjonu mērci
Brokastis
Dārzeņu omlete
Uzkoda
Kivi smūtijs
Pusdienas
Mencas fileja ar ziedkāpostu biezeni
Launags
Turku zirņu un biešu salāti
Vakariņas
Garneļu, mango un avokado salāti
Brokastis
Omlete ar šķiņķi un svaigi tomāti
Uzkoda
Žāvētu augļu izlase
Pusdienas
Vistas fileja pildīta ar spinātiem un rikotas sieru
Launags
Ķirbju, turku zirņu un žāvētu plūmju sautējums
Vakariņas
Svaigie salāti ar mocarellas sieru
Brokastis
Cietā siera, tomātu un spinātu omlete
Uzkoda
Svaigi burkāni un rieksti
Pusdienas
Olu nūdeles Singapūras gaumē
Launags
Lapu salāti ar mazsālītu lasi un olu
Vakariņas
Asara fileja ar svaigu tomātu salsu